Breezand op Stelten

Doraline epoxy Yamuna zeep

Breezand op Stelten is de jaarlijks terugkerende grootste braderie van de Kop van Noord-Holland met ruim 230 kramen en 15.000 bezoekers. Zoals elk jaar staan honderden kramen opgesteld langs de bekende Zandvaart. Natuurlijk zijn er voor jong en oud gezellige attracties en leuke demonstraties.  Natuurlijk mag het Polderse stuntteam ook niet ontbreken met hun levensgevaarlijke stunts boven de Zandvaart. Zoals al eerder aangegeven is Breezand op Stelten een van de grootste jaarmarkten/ braderieën van Nederland en de grootste van Noord Holland.

conrete jewellery by DORALINE Jewellery

Ik heb alleen goede dingen gehoord van deze braderie.Daarom besloot ik om deel te nemen.Weervoorspelling was ,,te goed,,! De dag nog niet begint maar iedereen klaagt over de te mooie weer,grootendeel van de bezoekers gaat zeker naar de strand!

Braderie was vanaf 10:00 uur officieel geopend.

Mensen beginnen beetje eerder komen.Ik was nog niet klaar mijn kraam in te richten,maar mensen blijven komen.

 

Dat was heel opvallend dat de mensen lettelijk lopen van A tot B punt zonder te stoppen.Verkoop begint langzaam te lopen,maarverder niks bijzonder.
13:45 uur de hele markt was bijna leeg! Het was echt saai.Ik had zo nog nooit eerder meegemaakt, helemaal niks te doen gewoon wachten.

 

Veel staandhouders begint langzaam intepakken.In mijn omgeving waren redelijk veel kramen leeg .Mijn grootse verrasing komt rond vier uur.Ineens komt zo veel mensen,dat half uur lang echt,echt druk was.

Ik ben zeker terug in volgende jaar ! Markt organisatie en de locatie echt super.Nu helaas vanwege de hitte loopen de dingen anders dan verwacht.

JE KAN NIET ALTIJD ZES GOOIEN :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.