Eerste keer op De Bazaar Beverwijk

Goedemiddag lieve mensen,

Dit was  mijn eerste keer op de ,,zwarte markt,, De Bazaar Beverwijk https://debazaar.nl/  .Ik had geen idee wat kan ik verwachten,maar hoord ik heel veel positive dingen veel meer over duizende bezoekers/dag.Deze ,,tip,, had ik van julie gekrijgen om mijn sieraden collectie voor groetere pobliek te laten zien.

 

Zaterdag 22.10.22 -Om 10:00 ging De Bazaar open voor de bezoekers,maar ik moet daar vroeger zijn om alles in orde te maken een estetisch voorbereijden voor de groete publiek.Van Den Helder heb ik 54 minuten nodig naar Beverwijk.Ik was echt zenuwachtig van de grote publiek.Mijn marktkraam stond klaar en alles was op de juiste plek. 10:00-Showtime! Voor deze gelegenheid had ik special 3 epoxy halsketting gemaakt - eerste keer word hier verkrijgbaar.

 

Nieuwe collection:  https://www.doraline.nl/resin

 

Buren zeggen dat rond 12:00 beginnen de mense te komen.Dat was echt tegenvaler dat straten zijn zo leeg dat kan ik rondfietsen.12 uur geweest ,buren zeggen dan 15:00 uur moet goed komen.Deze tijdstip brengt echt veel mensen,maar idereen was anders dan ik gewend bent in den Helder.Mensen durfe niet vragen.Idereen kijkt naar mijn en mijn sieraden,maar durfe niet et stoppen en vragen.Meerdere mensen 3-4 keer zach ik heen en veer lopen voor mijn kraam,maar noit willen of ,,durfen,, te stoppen om praatje te maken.Toen zag ik dit meerdere keer te gebeuren,dan zal ik de eerste stap maken om gesprek te starten.Ik schrik me echt wat arogante,agressive reactie ik krijgt als aantword terug.Van 10 mensen mischien een of twee was wie kan ik echt gesprek maken niet allen over mijn sieraden maar andere dingen.

Erlijk zeggen zaterdag verkocht ik helemaal niks.Ok ,dacht ik mijn eerste keer hier en niemand kent mij dat is de reden.
Maar jammer genoeg mijn markt buren verkochten heel weinig ,maar die staan op dezelfde plek meerdere jaaren of  tientalle jaren-dit vindt ik heel jammer.

Zondag komt goed!

 

Zondag 23.10.22-Ochtend begont echt druk te worden.Om 12 uur de hele Hal5 zat voll maar echt voll.Toen krijk ik mijn eertse mannelijk klant vie heeft voor zichzelf een ketting gekocht Niki 's Soul-Hals ketting https://www.doraline.nl/product/8073133/niki-s-soul-hals-ketting  ik was echt verbaasd.Mijn producten bedoelden voor vrouwen,maar nu krij ik de kans van een andere perspektiev te kijken naar mijn product.

 

Ik krijg weer een mannelijke klant wie heeft ook him zelf een ketting gekocht Victoria Hals Ketting 24K Goud vlokken- https://www.doraline.nl/product/7883429/victoria-hals-ketting-24k-goud-vlokken  .Ik was heel blij dat mannen vinden ook mooi mijn EPOXY en BETON sieraden.Helaas heb ik nog niet oorbellen,armbanden,ringen in mijn collectie,maar wordt hard aan gewerkt te realiseren.Sinds mijn eerste Den Helderse markt dag altijd krijk ik de vraag over oorbellen of halsketting/oorbellen set.Ik kan zeggen allen zondag  bijna 60 mensen vragen over oorbellen.

Buren vragen mijn ,had ik de volgende week ook dezelfde kraam gereserveerd,als niet moet je snel doen anders iemand kan mijn plek reserveren.

Overzicht van mi mijn eerste weekend was heel bijzonder met dubbele gevoels.Mijn idee was de winter van November tot Maart in Hal5 blijve staan.Op de Beatrixmarkt ben ik heel avhankelijk van de weer,daarom had ik deze ,,experiement,, geprobeerd.Ik heb nog een weekend te gaan hier op De Bazaar Beverwijk dan neem ik mijn definitieve beslissing.

Ik hou jullie op de hoogte

 

Groetjes Toppers :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.