Zeldzaam Mooi Markt De Lange Voorhout in Den Haag

Gergely Csevar DORALINE EPOXY  BETON sierraden
Handgemaakte sieraden Made in Den Helder

Beste mensen,

Nieuwe locatie, nieuwe uitdaging en ervaring. Ik was aanwezig op 2.April in Den Haag op Zeldzaam Mooi Markt De Lange Voorhout .Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.Dit is mijn eerste keer op kunstmarkt.Ik was beetje vroeg (8:30) vanwege de grote afstand ,weetje nooit wat kan gebeuren onderweg(124km Den Helder-Den Haag). Ik was snell klaar met mijn kraam inrichten,dacht ik effe rondkijken.Ik was beetje verbaasd ,4 sieradenmakers zijn in mijn buurt! Ohh,dit word spannend.Bijna 12 uur een niet  veel mensen lopen rond op de markt.

Amethist halsketting was de eeerste porduct wat heb ik verkocht.

Het verrasing komt om 12:30 uur.Groene touristen bus! Bus deuren ging langzaam open,alle soorten nationaliteit met haast stapt uit de bus.Touristen  maakten eerst een ontdekking tocht.Half uur later komt nog een bus voll met touristen.

DORALINE nederland evenement
EPOXY oorbellen Den Haag DORALINE

 

Het wordt zo druk op de markt! Ongelooflijk goed gevoel als er vier tot zes mensen voor je kraam staan te wachten. De verkopen beginnen echt te lopen, langzaam wordt duidelijk wat de meest populaire producten zijn: IRIS armbanden, metalen ringen een nieuwe blauwe kleur met glimmende vlokken.Helaas heb ik beperkte voorraad van de nieuwe kleur.Binnenkort verkrijgbaar in mijn webwinkel.Diverse mensen kochten de eerste keer alleen oorbellen (foto links), en tien minuten later komen ze terug om een ketting te kopen. De tijd ging erg snel. Blije nieuwe bezoekers blijven komen. Veel mensen beginnen te combineren met de IRIS armband zettingen (kleurrijke ronde schuivers) om hele mooie kleurencombinaties te maken. Mensen waren ontzettend blij dat mijn producten een beetje naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ik begin me zorgen te maken over mijn "marktvoorraad, ,-het is nog maar drie uur. Bepaalde artikelen raken op en kettingen met nieuwe kleuren zijn helemaal weg!

Als het zo doorgaat, haal ik de vijf uur niet. Ik probeer andere producten in de kijker te zetten, wat aardig gelukt is. Toeristen ontdekken langzaamaan mijn CONCRETE sieraden.

 

Dankzij ,,Made in Den Helder ,,title krijg ik veel leuke, leerzame gesprekken met Nederlandse klanten. Als toeristen vragen wat Den Helder betekent, geef ik altijd een geografische uitleg, de eerste reactie: ,,Wauw kom je uit de rand van Holland,, :) Je komt echt zo ver om op de markt te staan.

Zeldzaam mooi DORALINE Jewellery

Ik had nooit gedacht dat moet ik mijn eigen prive IRIS armband verkopen  omdat geen grotere maat blijft over.Mijn armand nu onderwech naar China :) Officeel de markt tot 17:00 is open maar er is nooit goede moment beginnen met inpakken.Turisten zijn weg maar de Haagse mensen beginnen te komen.Ik probeer langzaam de foto lijstje in de auto te doen,maar gelukkig niet gelukt. Om 18:15 besloot ik dat nu moet ik echt inpakken een gaan.

Het was een geweldige dag!Markt was goed georganiseerd.Onderweg naar huis blijft ik lachen,omdat ben ik zo trots een blij dat een nieuwe publik findt mijn zeldzame sierraden collectie ook mooi.

Volgende jaar will ik graag terug komen :)

 

Fijne dag verder,

Gr. Gergely

Reactie plaatsen

Reacties

Kees Swart
een jaar geleden

Wat een goed verhaal!