Kunstmarkt Bergen

BERGEN kunstmarkt doraline jewellery

Beste Lezer,

Ik ben beetje te laat met deze blog bericht.Eerste keer op de Bergen Kunstmarkt.Ik was op tijd uit huis gegaan maar vanwege een een auto ongeluk kwam ik laat op de locatie.Veel stress omdat nergens een parkeerplek te vinden.Markt is al geopend,maar steeds ben ik bezig om parkeerplek te vinden.Eindelijk kan ik mijn auto kwijt in parkeergarage.Snel met mijn klein karetje richting naar de markt.

 

Het was een beetje ongemakkelijk, iedereen heeft al een mooi versierde marktkraam, ik ben ondertussen mijn kraam aan het zoeken. Eindelijk mijn marktkraampje gevonden,snell tafelkleed vastmaken.

I hoor iemand achter mijn rug
-Meneer, ik neem deze

Ik draai om, een oudere vrouw staat naast mijn klein karetje.Zij heeft twee ringen,epoxy slakje een twee halsketting uitgegraven .Ik wil deze graag.

Wouww,zo iets heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

 

Ondertussen ben ik bezig all de epoxy diertjes netjes op de tafel te plaatsen,komt een grootere Duitse group en iedereen begint in mijn klein karetje graven.

Mijn markt buren lachen omdat Ik heb eigenlijk geen kraam nodig om iets te verkopen.Nieuwe klanten blijven komen.Eerlijk zeggen het was boven mijn verwachting,zo veel klanten in zo korte tijd.Twee uur lang niet gelukt mijn kraam volledig in te richten!

doraline jewellery
doraline jewellery epoxy bergen

Loop van de avond begint beetje regenen,maar gelukkig de bezoekers blijve komen.Mijn sieraaden kollectie op deze unieke locatie trekt ook de aandacht van bijzondere mensen.Elke markt dag heeft iets bijzonder wat raakt mij beetje.Op deze dag een Zweedse familie verrast mij.We had bijna 20 min gesproken,maar voel jij gewoon dat bijzondere mensen zijn.Ik krijg een beetje inzicht in de scandinavische leven,altijd mooi levensverhalen te hooren.Bijna eind van de dag komt een Duitse familie.

Iedereen was verbaasd over mijn BETON sieraden en IRIS armbanden.Meisjes en de moeder bellen rest van de vakantie vrindengroep,binnen tien minuten 9 mensen staan voor mijn kraam.Iedereen wilt een unieke armband/halsketting samenstellen en beton halsketting met kleurrijke leer halskettingen. Het was echt een uitdaging ,maar toch gezellig.

beton sieraden bergen
Kunstmarkt Bergen Ruinekerk

Bijna  tijd om naar huis te gaan.Markt loopt bijna leeg.Ik begint langzaam in te pakken.Mijn buurvrouw zegt, wacht even nu komen de ,,andere mensen,,.Opvallend kleding met bijzondere haar.Zo veel vraag over alles,zonder probleem geef ik uitleg.Mijn epoxy zwaan en octopus was in de spotlight.

doraline jewellery blog

Het was een geweldig ervaaring.Als ik krijg de mogelijkheid volgende jaar ben ik zeker terug.

Tot volgende keer op de markt :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.