Pokeview Beurs Amstelveen

Pokeview Beurs AmstelveenDORALINE Jewellery

Beste Lezers,

 

Ik snap de verwarring van deze bericht.Ik krijgt meerdere negative aanmerkingen met deze deelname maar dit is mijn eigen beslissing geweest.

Ik heb een andere wereled ingestapd waar nieuwe dingen moet ik leren om verdere stappen kunnen maken in de toekomst.DORALINE groeit enorm snell en Pokemon wordt ook deel van.

 

Ik heb al ervaring gekrijgen met verschillende producten op de markt te staan,maar nu is beetje anders.Sinds 2021 ben ik bezig Pokemon kaartjes te verzamelen.

November 11. mijn eerste Pokemon beurs.Ik was gestressd omdat ik voelde niet helemaal voorbereidt.

aangekomen op de locatie,parkeerplek van de hall was helemaal vol met pokemon liefhebbers ,sommige vanatieken wachten uren lang om eerst binne te zijn.

Mijn kollectie was heel klein vergelijken met de buren.

 

Ik had grotendeels Basic kaartjes uit 1994 ,1996 ,PSA graded kaartjes, en GX kaartjes.Ondanks mijn kleinschalige assortiment begint druk te worden bij iedereen.Ik had eerste keer meegemaakt op een beurs dat meer kinderen waaren aanwezig dan volwassenen.

 

Pokemon DORALINE
DORALINE Pokemon Schilderij
DORALINE Umbreon Pokemon

Kinderen kopen niet heel veel maar vragen iedereen als mogelijk om kaartes te ruilen.Deze dag komt een mooie  mogelijkheid letterlijk naar mij toe om te ruilen.Fanatieken volwassen verzamels waren met koffers en mappjes aanwezig en heel zorgvuldig alles bekijken.

Pokémon accessoires
WOTC (Wizard Of The Coast)
Knuffels en speelgoed van Pokémon

Het was vantastisch eerste eervaring om hier aanwezig te zijn als staandhouder.Resultaat van mijn eerste dag was,lege blaadjes in mijn verzamel map.

Ik ben druk bezig om verdere mooie Pokemon events te vinden,maar helaas ben ik overal te laat.

Mijn nieuwe mogelijkheid komt volgende jaar Cardfest 31.03. 2024  Hotel Zuiderduin Egmond Aan Zee.

Kom langs om zelf te ervaren deze magische evenement.
Voor meer informatie  klik op de CARDFEST logo:
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.