Kampanje Winterdromen Den Helder

Afgelopen jaar heb ik deze gelegenheid gemist,maar nu gelukt.Organisatie ,locatie,kramen en de omgeving waren fantastisch -alles goed geregeld.

Tijdens de kraam inrichten komen de buren eve kletsen en praatjes doen.Bijna iedereen was eerste keer op deze evenement niemad wist wat is de voorspelling.

 

12:00-lange rijen wachten buiten.Binne paar minuut hele hall loopt vol met bezoekers.Verkoop begint heel hard lopen dat wordt langzamer en langzamer.Meer en meer mensen komen bij mij praatjes doen,meer bekende gezichten van de week markt.Gelukkig komen ook mensen uit andere gemeente en turisten ook.

Loop van de dag moet ik bekennen,zelfde verhaal als op de weekmarkt in Den Helder.Nieuwe producten zijn uitverkochten en de rest blijft staan.

Ik heb niet genoeg capaciteit zo veel nieuwe producten te maken omdat de process is niet helemaal ontwikkeld.

Mijn grootse voordeel mijn grootste naadeel geworde! Ik ben aanwezig op heel veel verschillende markten/evenementen in de stad ,mensen zijn gewend voor mijn aanwezigheid.

Ik moet mijn strategie veranderen zo snel mogelijk.

Ik heb beslissing genomen dat hele december 2023 ben ik niet aanwezig in Den Helder.Volgende jaar Januar en Februar weet ik nog niet.

Voor meer mooie evenementen en meer informatie vind jij op deze link: https://www.kampanje.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.